Esittely

Olen intohimoinen käsityönharrastaja. Ompelen tai teen jotain muuta käsitöihin liittyvää päivittäin. Teen käsitöitä puettavaksi, sisustukseen tai leikkeihin, välillä aikuisille ja välillä lapsille. Tykkään lisätä käsitöihini jonkin jujun tai tarinan. Haluan käsitöideni erottuvan edukseen, jopa vaatteiden paikkaus on oma taiteenlajinsa. Täältä löydät roppakaupalla inspiraatiota käsitöihin.

minä

Aluksi pidin päiväkirjaa tekemistäni käsitöistä filmikameran ja valokuva-albumin avulla. Sitten tallensin digikameran kuvat tietokoneelle, kunnes perustin Kangaskorjaamolla-blogini 12.10.2012. Mietin blogille sopivaa nimeä kaksi viikkoa. Kotipaikkakunnallamme oli karaokekorjaamo, ajattelin että kyllä tänne kangaskorjaamokin mahtuu.

Käsityöni valmistuvat omalla tahdillaan muun elämän rinnalla. Olen ekologinen käsillä tekijä. Jokainen käsityöni valmistuu tarpeeseen, maailmassa on jo liikaa turhaa tavaraa. Näin ollen bloggaustahtini voi olla joskus hidas, joskus nopea. Jokainen käsityö päätyy kuitenkin esille ennen pitkään. Bloggaaminen on minulle harrastus. Suosittelemani tuotteet olen ostanut itse, ja todennut ne käytössä toimiviksi ja hyödyllisiksi.

Käsitöitä on tullut tehtyä jo niin paljon, että sain aikaan oman käsityönäyttelyn. Kokosin näyttelyyn käsitöitä perheenjäsenten vaatekaapeista ja kotimme lelulaatikoista. Tästä voit tutustua näyttelyssä olleisiin käsitöihin.


Haluan levittää iloa ja inspiraatiota käsitöideni kautta.  Blogiini onkin kertynyt vuosien aikana paljon ohjeita ja vinkkejä,  koristelu- ja tuunausideoita, tilkkujen hyötykäyttöä ja paljon muuta.

Lähde mukaan Kangaskorjaamon arkistoihin tutkimusmatkalle


Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Kangaskorjaamolle, inspiroivaan "ideatavarataloon". 

Voit seurata Kangaskorjaamoa

Ps. Pieni toive: Kuvat ovat minun, kysy lupa ensin kuvien käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa takuuvarmasti. Palautteen ja kysymykset otan myös ilolla vastaan.