Esittely

Olen intohimoinen käsityön harrastaja. Ompelen tai teen jotain muuta käsitöihin liittyvää päivittäin. Teen käsitöitä puettavaksi, sisustukseen tai leikkeihin, välillä aikuisille ja välillä lapsille. Tykkään lisätä käsitöihini jonkin jujun tai tarinan. Haluan käsitöideni erottuvan edukseen, jopa vaatteiden paikkaus on oma taiteenlajinsa.

minä

Aluksi pidin päiväkirjaa tekemistäni käsitöistä filmikameran ja valokuva-albumin avulla. Sitten tallensin digikameran kuvat tietokoneelle. Kunnes perustin Kangaskorjaamolla-blogini 12.10.2012. Mietin blogille sopivaa nimeä kaksi viikkoa. Paikkakunnallamme on karaokekorjaamo, ajattelin että kyllä tänne kangaskorjaamokin mahtuu.

Käsityöni valmistuvat omalla tahdillaan muun elämän rinnalla. Näin ollen bloggaustahtini voi olla joskus hidas, joskus nopea. Jokainen käsityö päätyy kuitenkin esille ennen pitkään. Kaupalliselle yhteistyölle olen allerginen. Suosittelemani tuotteet olen ostanut itse, ja todennut ne käytössä toimiviksi ja hyödyllisiksi.

Haluan levittää iloa ja inspiraatiota käsitöideni kautta.  Blogiini onkin kertynyt vuosien aikana paljon ohjeita. Ohjeet löytyvätkin toiselta välilehdeltä. 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Kangaskorjaamolle, inspiroivaan "käsityötavarataloon". 

Voit seurata Kangaskorjaamoa

Ps. Pieni toive: Kuvat ovat minun, kysy lupa ensin kuvien käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa takuuvarmasti.