Esittely

Olen intohimoinen käsityönharrastaja. Ompelen tai teen jotain muuta käsitöihin liittyvää päivittäin. Teen käsitöitä puettavaksi, sisustukseen tai leikkeihin, välillä aikuisille ja välillä lapsille. Tykkään lisätä käsitöihini jonkin jujun tai tarinan. Haluan käsitöideni erottuvan edukseen, jopa vaatteiden paikkaus on oma taiteenlajinsa. Täältä löydät roppakaupalla inspiraatiota käsitöihin.

minä

Aluksi pidin päiväkirjaa tekemistäni käsitöistä filmikameran ja valokuva-albumin avulla. Sitten tallensin digikameran kuvat tietokoneelle, kunnes perustin Kangaskorjaamolla-blogini 12.10.2012. Mietin blogille sopivaa nimeä kaksi viikkoa. Paikkakunnallamme on karaokekorjaamo, ajattelin että kyllä tänne kangaskorjaamokin mahtuu.

Käsityöni valmistuvat omalla tahdillaan muun elämän rinnalla. Olen ekologinen käsillä tekijä. Jokainen käsityöni valmistuu tarpeeseen, maailmassa on jo liikaa turhaa tavaraa. Näin ollen bloggaustahtini voi olla joskus hidas, joskus nopea. Jokainen käsityö päätyy kuitenkin esille ennen pitkään. Kaupalliselle yhteistyölle olen allerginen. Suosittelemani tuotteet olen ostanut itse, ja todennut ne käytössä toimiviksi ja hyödyllisiksi.

Haluan levittää iloa ja inspiraatiota käsitöideni kautta.  Blogiini onkin kertynyt vuosien aikana paljon ohjeita ja vinkkejä miten käsitöitä voi koristella ja miten niistä saa persoonallisemman. Ohjeet ja vinkit löytyvätkin kahdelta muulta välilehdeltä: Ohjeita ja kaavoja sekä kankaankuviointia. Kangaskorjaamolla on erikoistuttu myös jämäkankaiden ja tilkkujen käyttöön, eivätkä kierrätysmateriaalitkaan ole vieraita.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Kangaskorjaamolle, inspiroivaan "ideatavarataloon". 

Voit seurata Kangaskorjaamoa

Ps. Pieni toive: Kuvat ovat minun, kysy lupa ensin kuvien käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa takuuvarmasti.