perjantai 25. tammikuuta 2013

Liivimekko ja housut

Minullakin on tätä Hannan Kankaan uniikkia Metsä-joustofroteeta, kuten muutamalla muullakin Pohjois-Pohjanmaalaisella ompelijalla. Tämä oli pieni ennakkoon myyty erä, joka on jo myyty loppuun. Ompelin kankaasta liivimekon. Pidän liivimekoista, sillä niillä on pitkä käyttöikä. Se kelpaa myös lyhyempänä tunikana. Liivimekon pariksi tein tavalliset sivusaumattomat housut.Liivimekon etumukseen osuneen puun koristelin omenoilla. Tilasin nettikaupasta ommeltavia omenanappeja, mutta ne viipyvät vielä matkallaan, joten virkkasin omenat itse. Käytin virkkaamiseen helmilankaa, samaa jota käytetään kirjontaan. Ei ainakaan pitäisi värien irrota pesussa.


On ollut hauska seurata miten erilaisia ompeluksia syntyy samasta kankaasta. Kankaan kuviointi mahdollistaa myös erilaisten applikaatioiden ja koristeiden tekemisen. Olen nähnyt ainakin traktori- apina- ja pupujussiapplikaatioita. Täällä yksi esimerkki http://ompelusopessatapahtuu.blogspot.fi/2013/01/pikkuinen-pupujussi-metsassa-loikki.html

3 kommenttia:

  1. Ihana idea nuo omenat! Välillä tämä kangas kaipaa jotain pientä jujua (varsinkin kun tekee lapselle) ja omput on kyllä hieno keksintö :)

    VastaaPoista
  2. Ihana :) Tää on aivan ihana kuosi ja saa nähä mitä kaikkee ihmiset keksii metsän asukkaiksi. Angry birds possu oli jollakin aplikoituna :)

    VastaaPoista
  3. Kelpaisi muuten minullekin tuollainen liivimekko! Tosi hieno!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa takuuvarmasti. Palautteen ja kysymykset otan myös ilolla vastaan.