torstai 12. kesäkuuta 2014

Rallihousut ja muita virityksiä

Pojan nilkat vilkkuivat housunlahkeiden alta. Vilkaisu kokolappuun selittää paljon, siellä lukee 68 cm. Vilkaisu aiempaan blogitekstiin selittää loput. Sähköiskuista huolimatta on taas aika jatkaa ompeluita. Nyt on vuorossa tavallisia sivusaumattomia collegehousuja koossa 86 cm.Harmaisiin housuihin piti laittaa jatkopala, että kangas riitti. Jatkopalaa ommellessa käytin mottona: Sitä mitä ei voi piilottaa, kannattaa korostaa. Toisessa lahkeessa on harmaa jatkopala, johon tein perunaleimasimella ruutulippukuvioinnin. Toiseen lahkeeseen ompelin punaisen jatkopalan. Kaupan päälle lahkeeseen tuli Salama McQueen applikointi.

Sinisiin velourhousuihin ompelin kirahvin käyttäen helmilankaa ompelukoneen alalankana. (Ohje) Olisi kannatttanut valita räväkämpi oranssi kuviointiin.

3 kommenttia:

 1. Tosi ovelasti jatkettu nuo harmaiden housujen lahkeet. Ja hieno kirahvi!

  VastaaPoista
 2. Kivoja housuja! Ei uskoisi että jatkopalat on pakon vuoksi tehty, voisi luulla että ihan tarkoituksella.. Onko ruutulippukuvio pysynyt hyvin pesuissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On pysynyt tosi hyvänä ruutuliput. Nytkin sattuu olemaan rallihousut jalassa pojalla. Ja Emotuotannon kangasvärejä käytän.

   Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa takuuvarmasti. Palautteen ja kysymykset otan myös ilolla vastaan.