sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tilkkutöitä tapetista

Puisen keittiöjakkaran pinta oli jo kulunut. Paikallisessa rautakaupassa oli muuttomyynti, josta sain edullisesti tapettia (2 €/rulla) ja siitä se ajatus lähti. Bambin ja perhoset leikkasin erivärisesta tapetista ja liimasin Erikeeperillä kiinni. Päälle sivelin neljä kerrosta lakkaa. Samalla uusin jakkaran jalkoihin uudet tulpat, yksi tulpista on ollut puoliksi rikki ja kiinni teipillä.

 Täällä on kuva jakkarasta alkuperäisessä kuosissaan http://kangaskorjaamolla.blogspot.fi/2012/11/suunnitteilla.html

Vauvamme on tullut vuoden ikään ja osaa jo laittaa tavaroita hyllylle ja laatikkoon. Tein matalat leluhyllyt kääntämällä tavallisen kirjahyllyn vaaka-asentoon. Päällystin hyllyt tapettikirjan näytepaloilla. Nyt sivelin lakkaa vain kaksi kerrosta tapettien päälle.


Tässä vielä kuva hyllyistä ja askelmista ennen paikoilleen kiinnittämistä.

5 kommenttia:

 1. Ihania :) jakkara on kyl suloinen :)

  VastaaPoista
 2. Oi mitkä värit, mulla on nykyisin kamala pastellivärinälkä koko ajan. <3

  VastaaPoista
 3. Hienoja ideoita! Ja Minnikin oli päässythyllylle keikistelemään :) Mistä muuten sait uudet tulpat jakkaranjalkoihin ja oliko toi vihree maalia vai tapettia ja pitikiö alta hioa lakka pois tms.? Oon kans miettiny meidän jakkaran petsaamista tms. ja jalkatulpissa tuntuu olevan samoja ongelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakkaran tulpat löytyivät ihan meidän paikallisesta rautakaupasta. Otin vanhat tulpat mukaan, niin tuli kerralla sopivat. Vihreä pinta on tapettia. En ajatellut hiomisen olevan tarpeellista ennen "tapetointia". Mutta varmaan sitten pitäisi hioa, jos petsaisi/ maalaisi.

   Poista
  2. Joku viikko sitten saatin vihdoin vaihdettua ainakin ne jalkatulpat, valittiin vaihteeksi valkoiset kun sattui löytymään rautakaupasta, mutta muuta en oo vielä saanu aikaiseksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa takuuvarmasti. Palautteen ja kysymykset otan myös ilolla vastaan.