lauantai 17. marraskuuta 2012

Ei menny niinku Strömsössä.

Sivusilmäilyä blogin Silmäilijä, joka on ahkera kirjoittaja, lähetti minulle tunnustushaasteen. 
Tehtävänä on kertoa itsestään kahdeksan asiaa. 

1. En pidä ketju tai -kiertokirjeistä, en huomioi "jaa tämä eteenpäin" -päivityksiä, en lähetä tarroja postissa 10 kaverille tai jaa ystävyyskakkutaikinaa. Tämä on kuitenkin ensimmäinen blogihaaste, jonka saan ja siksi lähden innolla mukaan. Kiitos Silmäilijälle tuesta blogini aloittamisessa ja tästä haasteesta. Kirjoittelen tässä tunnustuksia, jotka pääosin ovat sattuneet Kangaskorjaamolla. Aina kaikki ei mene niin kuin Strömsössä.

2. Yläasteella tein kässäntunnilla villapaidan, josta tuli aivan liian tiukka, sitä ei pystynyt käyttämään. Seuraavaksi kokeilin lukioikäisenä villapaidan kutomista ja siitä tuli aivan liian suuri, en käyttänyt sitäkään. Sitten pidinkin pitkän tauon, enkä kutonut mitään pipoa suurempaa.

3. Virkattu laukku... mitähän minä ajettelin kun tämän tein. Päällimmäinen vika on ryhdittömyys. No, puretaan pois ja virkataan jotain muuta.


4. Hääpuvun helmaan ostin 4 metriä luonnonvalkoista morsiussatiinia, joka jäi käyttämättä. Kaupassa satiini näytti sointuvan hyvin yhteen yläosan kankaan kanssa, kävin kankaiden kanssa ulkonakin katsomassa päivänvalossa. Kotona ne eivät sopineet enää ollenkaan yhteen ja ostin uuden hamekankaan. Minulla on vieläkin kaapissa 4 metriä morsiussatiinia, haluaako joku?

5. Viimeksi purin tällä viikolla, kun virkkasin korttitaloa. Unohdin leikata päätykortteihin kolmiot, virkkailin vaan menemään koko kortin ympäri. (Kuvan korttitalo ei liity tapaukseen, se on vanhempaa tuotantoa.)
 

 6. Nyplätyn tiaaran tärkkäys ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Tiaaran tukena ollut rautalanka ruostui : (

7. Käsintehdyt lahjat (tai muistamiset yleensä) lähtevät myöhässä saajalleen, pahoittelen. Esimerkiksi kummitytölle tehty ristipistotaulu kastepäiväksi valmistui 1-vuotislahjaksi.

8. Olen säästeliäs. Kaupassa tai myyjäisisää katson tuotteita sillä silmällä, että tämänkin voisin tehdä itse halvemmalla. Silloin en kyllä laske omalle työlleni hintaa. Toisaalta ymmärrän kyllä käsityöyrittäjien hinnoittelun.

En tunne henkilökohatisesti kovinkaan montaa bloggaajaa, kenellehän minä voisin lähettää haasteen eteenpäin... Käynpä etsimässä samoilla ompelulaneilla olleiden ihmisten blogeja.

and The Winners are

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa takuuvarmasti. Palautteen ja kysymykset otan myös ilolla vastaan.