maanantai 23. joulukuuta 2013

Pikkuväen joulupuuhia

Yhtä lailla meidän perheen pienimmät osallistuvat joulun valmisteluun. Tyttö on askarrellut alusta loppuun asti nämä joulukortit. Hän leikkasi, liimasi ja koristeli. Minä autoin hokemalla vieressä: "Ei enempää liimaa." Tontut löytyvät Paapin blogista, sieltä saa tulostella omaan käyttöön.


Löysin kaapin perältä tyynyliina-aihioita, joita olen aloitellut opiskeluaikoinani. Olin painanut niihin valmiiksi kukkia. Annoin tytön koristella tyynyliinoja vielä lisää kangastusseilla. Hän taiteili ainakin kukan, tytön, kynttilän, kissan koiran, talon, hämähäkin... eikä loppua meinannut tulla millään. Nämä tyynyliinat menevät isovanhemmille.


Leipomisvuorossa oli joulutorttuja. Tyttö sai laittaa valmiit taikinalevyt pellille ja voidella ne kananmunalla. Minä truuttasin päälle luumuhilloa ja vaniljakreemiä. Nämä joulutortut eivät ehkä ole kovin kauniita, mutta todella nopeita tehdä.


Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, Kangaskorjaamo hiljenee joulunviettoon, tavataan taas ensi vuonna käsitöiden parissa. Hyvää Juolua kaikille.
p.s. Pikkuveli on osallistunut jouluvalmisteluihin repimällä meidän joulupuuta alas seinältä. Se tuli teipattua sittenkin liian alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa takuuvarmasti. Palautteen ja kysymykset otan myös ilolla vastaan.