perjantai 6. joulukuuta 2013

Makeita pussukoita

Karkkipaperihulluus iski. Yksi pussukka lähtee blogiarvonnan voittajalle ja toinen lähtee ystävälle. Loput saan pitää itse!

Karkkipapereiden ompeleminen on kuin 1000 palaisen palapelin kokoamista. Yritin saada kuviot jatkumaan yhtenäisinä paperista toiseen ja välillä onnistuinkin. 


Meikkipussukoiden sisäpuoli on kosteutta hylkivää ulkoilukangasta. Kolikkopussien sisäpuoli on puuvillaa. En jaksanut huolitella puuvillatilkkuja ympäri, vaan leikkasin tilkun reunat harkkosaksilla, niin kangas ei rispaannu käytössä. Syyskuussa bloggasin jo karkkipapereista ommellun kynäpenaalin.


Yhtään karkkia ei tarvinnyt syödä näitä ommellessa, kaikki käärepaperit löytyivät jemmalaatikosta ja vielä jäi ylikin.  Seuraavaksi voisi tehdä ruokalapun vauvalle tai nukelle mekon.

Ohje karkkipaperipussukoiden ompeluun


 

2 kommenttia:

  1. Hienoja ovat! Vielä en oo uskaltanu kirjettä avata kun käskettiin jouluun asti odotella, mutta nyt kun vihdoin sain jonkinlaisen kommentoijaprofiilin itselleni niin piti tulla kurkkimaan ja kommentoimaan (unirytmi sekaisin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tonttu varmaan olisi pahaksi pistänyt, jos olisit kuoreen kurkistanut. Mutta nyt sinulla on aattona enemmän avattavaa :) Onnittelut profiilista, se on nyt ensiaskel kohti ruokablogia ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa takuuvarmasti. Palautteen ja kysymykset otan myös ilolla vastaan.