sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Pöllömpää

Ostin ruskean kypärälakin, että sitä voi isosiskon jälkeen käyttää myös pikkuveli. No, kypärälakin otsaan oli läntätty nopeusmittarin kuva. Pistin virkaten kauniimman koristeen. Kolme kerrosta kiinteitä silmukoita ja lopputuloksena on kirjava pöllö. Oksan leikkasin fleecekankaasta ja ompelin käsin kiinni lakkiin. Tämä on muuten ensimmäinen Pinterestistä toteutettu käsityöohje.

Kypärälakin tuunaus


Pöllölakki sai käyttäjältään hyväksytyn arvosanan.

kypärälakin koriste


 Tältä lakki näytti ennen tuunausta.
Loppukevennykseksi

Jääkaappimagneetit olivat ainut käsityö, jonka ehdin kahden viikon pituisella joululomalla tehdä. Pikaliimasin pullonkorkin taakse ensin napin korokkeeksi ja sen päälle magneetin.


Askartele jääkaappimagneetteja

Lisälukemiseksi

Kutistin vahingossa tällaisen samanlaisen kypärälakin, kun valitsin liian kuuman pesuohjelman villaiselle vaatteelle. Keksin suurentaa kypärälakin takaisin mittoihinsa neulomalla jatkopalan takasaumaan. Jatkopalaan tein lohikäärmeen harjan. Tästä voit lukea lisää kutistuneen kypärälakin suurentamisesta. 
 

2 kommenttia:

  1. Ihana pöllö oksalla keikkumassa <3. Periaatteessa kyllä vastustan sitä, ettei tytön vaatteessa voisi olla nopeusmittarin, auton tms. poikamaiseksi mielletyn asian kuvaa tai että poika ei voisi pukeutua punasävyisiin vaatteisiin.

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis koriste, ihanan sointuvat värit :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa takuuvarmasti. Palautteen ja kysymykset otan myös ilolla vastaan.