keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Naamiaisasu palomiehelle

Kun lapsi ompelee itse, niin lopputuloksena on tällainen naamiaisasu palomiehelle. Palomiehen happisäiliöihin suunnittelimme toiminnallisia yksityiskohtia. Tutustu myös vinkkeihin, miten lasta voi ohjata ompelussa.

palomiesasu ompelu

sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Korjaa sukka - ompele uusi pohja

Monella sukankuluttajalla on varmasti sama ongelma, nimittäin reikä sukassa. Olet varmaan pohtinut miten sukat saisi paikattua näppärästi? Onneksi parsimaan ei tarvitse ruveta, sillä tässä on nopea ja helppo tapa uudistaa koko sukan pohja. Tämä ompeluniksi sopii siis puuvillaisille sukille.

Reikä sukassa

lauantai 18. huhtikuuta 2020

Polvipaikan ompelu ilman sivusauman ratkomista

Sprayliiman ja pahviympyrän avulla saa ommeltua kaikista nopeimmin ja siisteimmin polvipaikat. Nuppineuloja tai ratkojaa ei tarvitse ollenkaan. Nappaa tästä paikkausinspiraatiota itsellesi.


polvipaikan ompelu

perjantai 10. huhtikuuta 2020

Toimiiko rikkinäisestä sukasta tehty valeampiaispesä?

Nopea ja helppo valeampiaispesä syntyy rikkinäisestä harmaasta sukasta. Tämä sukka-ampiaispesä on pelastanut meidän kesän, eikä ampiaisia ole näkynyt sen jälkeen kun ripustin valesukan ullakolle.

valeampiaspesän ohje

maanantai 6. huhtikuuta 2020

Kloriittipainantaa Lego-auton renkaalla

Kloriittivärjäys on monipuolinen ja yllätyksellinen kankaankuviointitapa.  Kloriitilla voi tehdä kuvioita kankaisiin tai peittää vanhojen vaatteiden tahrat ja antaa näin vaatteille uuden elämän. Kokeile kloriitilla painamista, suihkimista, sutimista tai liotusta.

Kloriitilla varjaaminen

perjantai 3. huhtikuuta 2020

Askartele cd-levystä kortti

Nyt laitetaan vanhat cd-levyt kiertoon. Vanhoista ja kuluneista cd-levyistä voi ommella kiiltäviä kortteja. Pujota lanka neulansilmään ja pistele uniikit kortit valmiiksi.

vanhasta cd-levystä kortti