Ideoita ystävänpäiväksi

Onko sinulla mielessä joku erityinen ystävä, jota voisit piristää pienellä itsetehdyllä lahjalla. Näissä lahjoissa korostuvat tarpeellisuus ja kierrätysnäkökulma. Ei synnytetä turhaa roskaa ystävänpäivän varjolla. Iloista ystävänpäivää!

Klikkaa otsikkoa, niin pääset ohjeeseen.

 

Aidon näköinen ruusu vanhan kirjan sivuista

Ruusun askarteluun voi käyttää värillistä paperia tai vanhan kirjan sivuja. Jos maalaat kirjan sivut peiteväreillä, niin saat ruusujen terälehtiin sävyeroja ja lisää elävyyttä.

ruusu kirjan sivuista


Munankuorimosaiikki

Munankuorista askartelet taatusti persoonallisen kortin. Ja leipomisesta ylijääneet kananmunankuoret pääsevät kierrätyskäyttöön. Tekniikka soveltuu yhtä hyvin peltipurkin tai tarjottimenkin päällystämiseen. 

Ekologinen askartelu munankuorimosaiikki


Pähkinäleipä

Anna ystävälle lahjaksi itsetehtyä leipää. Tähän pähkinäleipään voit valita omia tai ystävän suosikkimakuja pähkinöiden ja kuivattujen hedelmien osastolta.

Pähkinäleipä resepti

Kestovanulaput

Täydellisen pyöreiden kestovanulappujen salaisuus on vitamiinipurkin kannessa. Tällä saumuriniksillä pyöräytät hetkessä pinon pehmeitä kestovanulappuja ihon puhdistukseen. Pehmeää materiaalia vanulappuihin saa vanhoista vaatteista. Postauksessa on linkki myös ohjevideoon.

kestovanulaput


Kestotiskirätti

Toinen käytännöllinen ja ekologinen lahja. Kestotiskirättiin löydät runomuotoisen käyttöohjeen liitettäväksi lahjan mukaan.

Runo kestotiskirätin käyttöön


Nenäliinasäilyttimet

Nyt kun nenäliinoja kuljetellaan paljon mukana, niin olisiko kankaisesta nenäliinakotelosta hyötyä. Pysyisivät nenäliinat ojennuksessa ja puhtaina laukun pohjalla.

Ompele nenäliinakotelo


Karkkipaperipussukat

Jotkut karkkipussit ovat niin kauniita, ettei niitä haluaisi heittää roskiin. Ilahduta ompelemalla karkkipaperipussukka.

Ompele karkkipaperipussukka


Jääkaappimagneetit

Kuuluuko ystäväsi siihen joukkoon, jolla jääkaappimagneetteja on jo tarpeeksi vai siihen joukkoon jolla on vielä yhdelle tilaa. Katso tästä ideoita minkä kodin pikkuesineen voisit tuunata jääkaappimagneetiksi.

Askartele jääkaappimagneetteja

 

Hyppää mukaan seuraamaan Kangaskorjaamon ompeluniksejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa takuuvarmasti. Palautteen ja kysymykset otan myös ilolla vastaan.