tiistai 27. marraskuuta 2018

Kääntöpaljettien ompelu on helppoa - näiden vinkkien jälkeen

Kyllähän mää nyt osaan yhdet kääntöpaljettikuviot ommella paitaan. No, en osannut. Nyt kannattaa höristellä korvia, tässä on kullanarvoisia, kantapään kautta opittuja vinkkejä miten ne kääntöpaljetit kannattaa ommella, niin että lopputulos näyttää siistiltä. Pieni varoitus, en tule säästelemään ÄLÄ sanan käyttöä.

ompele kääntöpaljetit paitaan

maanantai 19. marraskuuta 2018

Jouluisia askarteluja ja käsitöitä

Paketoin Kangaskorjaamon kaikki jouluideat yhteen postaukseen. Tarjolla on iloa ja inspiraatiota joulun odotukseen pienten ja helppojen jouluaskartelujen ja -ompeluiden parissa. Jokainen näistä ideoista kelpaa myös lahjaksi annettavaksi.

Perinteiset punavalkoiset tanskan sydämet punotaan tällä kertaa kaksinkertaisesta kankaasta ja pinkkeinä. Löydät postauksesta viisi erilaista mallia. Yksi malleista on tuunattu Suomen lipun muotoon ja väreihin.

Askartele tanskansydämet kankaasta

keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Älypuhelimelle laukku

Älypuhelin pitäisi saada mukaan matkaan, mutta taskut ovat liian pienet isolle älylaitteelle. Ompelimme yhdessä lapsen kanssa puhelimelle laukun. Laukku kiinnittyy vyötärölle kankaisella vyöllä, jossa on tarrakiinnitys. Laukku on kuin Eka Vekaran taskut, sinne mahtuu kaikki tarpeellinen sateenvarjosta hiuspinneihin.

ompele puhelinlaukku

torstai 1. marraskuuta 2018

Kestojoulukalenteri vanhasta kirjasta

Aineettomuudellaan hurmaava, jokaista säätyä tasapuolisesti inspiroiva ja kestävää iloa tuova Kangaskorjaamon joulukalenteri on taas julkaistu. Tämä vuoden erilainen joulukalenteri on tehty vanhan kirjan sivuille, joten joulukalenteri on oikein kompakti muodoiltaan. Pyrin tekemään osan luukuista mahdollisimman valmiiksi ja helpoksi, jotta saat vain tulostella ja liimailla. Osan luukuista saat täyttää omilla ideoillasi. Hyödynnä Pinterestiä ja You Tubea etsiessäsi ideoita.

kestojoulukalenteri