perjantai 23. marraskuuta 2012

Kangaskorjaamon ytimessä

Kangaskorjaamo = käsityöhuoneeni on nyt siistitty, joten pääsette kurkkaamaan sisälle. Kattolamppu on "tosi hieno". Joku lamppu piti saada äkkiä, että täällä näkee iltaisinkin työskennellä. Kunhan ehdin niin tuunaan siihen itse jotain. Työtuolilla odottaa hevosen pään raato täyttämistä. Muut keskeneräiset työt ovat piilossa kaapissa. Yleensä minulla ei ole viimeisen päälle harkittu tuo sisustuspuoli. Huonekalut on peritty tai saatu käytettynä. Pääasia on, että säilytystilaa riittää. Olen järjestyksen ihminen ja on mukavampi työskennellä, kun kaikilla tavaroilla on oma paikkansa ja omalta paikaltaan tavarat löytyvät helpoiten. Lipastoon ja kaappeihin mahtuvat lehdet ja ompelutarvikkeet, niin ne eivät kerää pölyä.Lankarullat ja napit järjestyksessä.
Osa lankarullista ja napeista on "vitriineissä" säilytyksessä. Nappien päällä istuu vartioimassa neiti Marianne, napeista tehty tyttö.

Puikkomaljakko ja pehmoeläimiä
Puikkomaljakon virkaa toimittaa lasipurkki, jonka ympärille on huovutettu. Pehmoisen pupun valkoinen turkki on huovutettua kangasta. Kankaasta on leikattu pupun osaset ja kasattu ommellen.

p.s. Korjaamolla on koko ajan käynnissä myös aktiivinen suunnittelutyö. Lisäsin Pinterest-linkin tuonne sivun oikeaan laitaan, niin sieltä voi käydä vakoilemassa suunnitelmia. Olen kerännyt sähköiseen muistitauluuni kaikenlaista askartelua ja käsityötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa takuuvarmasti. Palautteen ja kysymykset otan myös ilolla vastaan.