perjantai 1. marraskuuta 2013

Myöhästyneet onnittelut

Oho, menipäs se vuosi äkkiä. Kuvittelin aloittaneeni bloginpidon vasta marraskuusssa, mutta vuosi tuli täyteen jo lokakuun 12. päivä. Yksivuotissynttäreiden kunniaksi pidän arvonnan.

Voittajalle on tarjolla karkkipapereista ommeltu pussukka. Karkkipaperien merkin saa voittaja itse valita, kunhan niitä vain kohtuudella on saatavilla. Pussukan kokoonkin voittaja saa vaikuttaa, sellainen keskikokoinen toilettilaukku voisi olla maksimikoko.

Arvontaan osallistut kommentoimalla tätä tekstiä. Koska olemme nyt Kangaskorjaamolla, niin kerro viestissäsi mikä teillä kaipaa korjausta. Muista kirjoittaa perään tunnistettava nimimerkki. Arvontaan voi osallistua 8.11.2013 klo 23:00 saakka. Arvonnan voittajalla on viikko aikaa ilmoittautua, muuten palkinto arvotaan seuraavalle. Otan yhteyttä myös voittajaan, jos kommentista pääsen sähköpostiosoitteen jäljille tai muuten tunnistan.

Blogin pitämistä aion jatkaa seuraavankin vuoden, jos vain kuvattavaa ja kirjoitettavaa riittää. Nyt kun on alkuun päässyt, niin kirjoittaminenkin sujuu nopeammin. Aluksi jännitti kovasti, että mitä tänne uskaltaa kirjoittaa.

Muiden blogien seuraaminen on myös jännittävää. Sitä ei koskaan tiedä, mistä seuraavaksi saa valtavan hyvän inspiraation, jota on pakko kokeilla, kuten nämä suikalelegginsit.

p.s. Meillä korjausta kaipaa keittiöjakkara, sen jalasta on irtoamaisillaan yksi sellainen musta kuminen tulppa. Se on haljennut, eikä enää pysy teipillä kiinni.

13 kommenttia:

 1. Meillä kaipaa korjaamista jo toista vuotta miehen toppatakin vetskari. Liian yksinkertaista ja tylsää kun siihen ei liity edes mitään ihania kankaita :D Toivottavasti natsaa, oisin kipeästi vailla uutta meikkipussia.
  jstelander@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Arvonnassa mukana =) meillä korjausta kaipaa kirjahylly ja vino pino erilaisia vaatteita yms.
  Onnea 1-vuotiaalle blogille <3

  VastaaPoista
 3. Onnea yksivuotiaalle! Arvonnassa mukana :) Meillä korjausta kaipaa mun ompelunurkkaukseni. Pöytä on tällä hetkellä kuistissa, koneet keittiönpöydällä, kankaat ja tarvikkeet epämääräisissä kasoissa pitkin huushollia... Maalit ja tapetit kun saisi huoneen seinille niin johan alkaisi ompelunurkkaus valmistumaan :)

  VastaaPoista
 4. Onnea yksivuotiaalle blogille! Meillä korjaamista/parsimista kaipaisi useampikin pari miehen villasukkia. Tuollainen kettukarkkipussukka olisi kyllä aika makea juttu :)

  VastaaPoista
 5. Onnea vuosikkaalle blogille! Meillä korjausta vaille on useammat koirien sade- ja toppavaatteet - lenksuja poikki ja venyneitä lahkeita. Tylsiä ommeltavia :/ Miekin ottaisin kettukarkkia mieluiten!

  VastaaPoista
 6. Onnea hienolle blogille, on kiva ollut seurata ja ihastella kangaskorjaamoa! Arvonnassa mukana, meillä korjausta kaipaa tällä hetkellä ainakin virkattu tilkkupeitto, jonka sauma purkaantuu. Pieni homma korjata, mutta niin vaikea aloittaa..

  VastaaPoista
 7. onnea blogille! korjaamista odottaisi aika monikin pikku juttu: talvitakin vetskarin vedin on rikki, ulkoiluhousujen lahkeet ovat rispaantuneet, jne. iskisipä joku tehopuuska, että tulis aloitettua...

  VastaaPoista
 8. Onnea Kangaskorjaamolle! Hyvin olet päässyt alkuun :)!

  Meillä odottaa korjaamista monikin asia: on reikää villasukan pohjassa, irronnutta nappia, lyhennettävää verhoa jne., mutta kun minulla sattuu olemaan peukalo keskellä kämmentä, niin yleensä tällaiset projektit tuppaavat venymään ja vanumaan ikuisuuksiin.

  VastaaPoista
 9. Onnea kovasti. Meillä korjaamista kaipaa emännän asenne erinäisiin asioihin :D

  VastaaPoista
 10. Tykkään kovasti karkkipapereista yms kääreistä tehdyistä jutuista, joten olen arvonnassa mielelläni mukana. Meillä korjaamista kaipaa monikin asia, mutta ehkä ihan päällimmäisenä hoidettavana on villasukkien parsiminen (ja uusien kutominen). Talvella villiksiä kun kuluu ja pitää olla tarjolla erinäisissä paikoissa.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 11. Korjaamista tai vaihtoa kaipaa mun suosikkitalvitakin vetoketju ja reikä löytyi tänään tyttären sukkahousujen pyllysaumasta...

  VastaaPoista
 12. Korjaamista vailla olisi meidän jääkaappi, luulee olevansa pakastin :]

  VastaaPoista
 13. Huh kun meni tiukille tämä osallistuminen, meinasin myöhästyä. Minulla odottaa kasa rikkinäisiä ja kulahtaneita t-paitoja kuteeksi leikkaamista ja matoksi virkkaamista...
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa takuuvarmasti. Palautteen ja kysymykset otan myös ilolla vastaan.